Uppskjuten tävlingspremiär

Idag var det tänkt att jag skulle åka säsongens första tävling, en klassisk sprint i Piteå på sparad snö. Tyvärr blev tävlingen inställd på grund av för få anmälda, ett besluts som konstigt nog togs innan anmälningstiden gått ut. Det hade troligtvis inte rasat in några enorma mängder med anmälningar under de sista timmarna, men några fler hade det ju blivit. Så nu blir det inget genrep utan det blir in i hetluften direkt i premiären i Bruksvallarna.

DSC_0131Då det inte blev någon tävling idag så fick istället gårdagen användas för att stilla tävlingsivern. Det började efter lunch med en omgång Powergrid (brädspel).

DSC_0136Sedan ägnades en del av eftermiddagens löppass åt en omgång discathon, eller rättare sagt en egen variant av discathon där enda skillnaden mot vanlig discgolf är att man springer mellan kasten.

DSC_0140Detta följdes upp med både bowling och en turnering i Mario Kart under kvällen.

På måndag åker vi till Saxnäs för säsongens första snöläger på svensk mark. Första passet på snö i Sverige fick jag dock idag på hemmaplan i Umeå, tyvärr var det på rullskidor så det uppskattades inte fullt ut. Det började snöa halvvägs in på eftermiddagens skatepass, vilket gjorde vägen hal och i kombination med snö som packades under skärmarna resulterade detta i en riktigt långsam och tråkig avslutning. Så nu hoppas jag på lite kallare väder så det snart blir skidföre även här.

2 reaktioner på ”Uppskjuten tävlingspremiär”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *