Tillbaka från Tyskland

Dags då för en liten uppdatering efter senaste lägret i Oberstdorf, bättre sent än aldrig. Resan dit började lite knackigt med inställda och försenade flyg, men efter en rekordsnabb transfer med bil på Arlanda och direktflyg till München istället för den planerade rutten via Olso så blev förseningen inte mer än en timme. Tyvärr hade mitt bagage inte kommit med planet från Umeå, detta resulterade dock inte i något allvarligare än lite skavsår av pjäxorna jag fick låna i väntan på att bagaget skulle komma tillrätta, vilket tog ungefär ett dygn.

Omgivningarna kring Oberstdorf bjöd sedan på fina träningsförhållanden för både löpning och rullskidor. På grund av lite känning av löparknä blev det för min del mestadels rullskidor, både på rullskidbanan och de fina alpvägarna. Under de knappa två veckor som vi var där bjöd södra Tyskland på nästan uteslutande varmt och soligt väder, något som man ju inte direkt blivit bortskämd med i sommar. 

DSC_0451Det enda lite längre löppasset som jag var med på avslutades med lite lättare klättring. 

DSC_0453Och hyfsad utsikt väl uppe på toppen. 

DSC_0445Blev lite schack på hotellet, men tyvärr mamma så verkar inte talangen finnas för att det ska vara aktuellt att byta karriär och satsa på schack.

Har efter hemkomsten spenderat en vecka hemma i Umeå och kommit igång med den här terminens studier, men sitter nu på tåget till Östersund där vi ska genomföra lite tester i labbet under morgondagen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *