Testrace i Idre

Idag var nummerlappen på för första gången den här säsongen när vi  i U-laget körde ett testrace över 15 km skate som det näst sista passet här på Idre fjäll. Jag har känt mig lite seg i benen sedan vi kom hem från förra lägret i Mallorca så hade väl inga stora förhoppningar på ett bra resultat på inför dagens race. Speciellt inte med tanke på att jag under förra säsongen åkte riktigt dåligt på många tävlingar på just 15 skate.

Men blev positivt överraskad över känslan i kroppen under tävlingen och det kändes som att jag kunde trycka på rätt bra under hela loppet. Blev ändå trea från slutet, men i det här gänget är det inget man behöver skämmas över. Så det känns bra att jag är hyfsat med trots att inte den där riktiga toppformen är där just nu. För det är ju bara en vecka kvar till tävlingarna drar igång i Bruksvallarna och om kroppen kan kännas lite lättare då så ska det nog kunna gå riktigt bra.

DSC_0563Det har varit hyfsade spår under veckan, lite isigt, lite sten i snön och ibland lite sladdriga spår. Men med det här årets höstvärme kan man inte klaga så mycket på de 2,5 km som finns åkbart här. Så det har fungerat fint att träna, tyvärr har inte varit tillräckligt bra förhållanden för att kunna testa nya skidor, så det får bli en senare uppgift.

Tänkte även bjuda på lite bilder från senaste lägret på Mallorca:

DSC_0545Utsikt från rummet.

DSC_0557En av flera matcher i beachvolleyboll. Antagligen förbättrade vi oss mer som beachvolleyspelare än som skidåkare under lägret.

DSC_0547Grabbarna tar igen sig på toppen men lite läsk efter sista intervallpasset.

DSC_0534Bild från ett av löppassen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *