Lite nyheter

Vecka 17 är här och därmed har det nya träningsåret startat, så då är det väl på tiden för ett nytt inlägg efter en lång inläggstorka.  Det är en del annat nytt på gång också. Först och främst har jag och Moa har gått och köpt lägenhet här i Umeå, så vi ska ta och flytta ihop till sommaren. Dessutom har jag blivit uttagen till B-landslaget, eller träningsgrupp 2 som det officiellt heter.

För att väldigt kort summera den gångna säsongen så kan jag konstatera att jag hade en ganska hög lägstanivå men saknade de riktiga topparna. Säsongens höjdpunkt och en av få toppar kom på SM-avslutningen i Umeå där jag och Teodor vann guldet i teamsprint. Något annat jag tar med mig är att jag åkte bättre på distanstävlingarna än tidigare med en 15:e-plats på Skandinaviska cupen  som bästa resultat. I övrigt var det många halvbra resultat med exempelvis flera finalplatser i Sverigecupen, två semifinaler i Skandinaviska cupen och två kvartsfinaler i Världscupen.

ScreenShot_vk.se
Bild från vk.se

Jag blev sjuk efter teamsprinten och missade även VW-tour som jag hade tänkt ha som säsongsavslutning. Så det har blivit några lugnare veckor nu på slutet då jag bland annat passat på att topptura kring Narvik.DSC_0079 DSC_0088 DSC_0044 DSC_0061 DSC_0091

Men istället för en rekordtidig säsongsavslutning blir det en rekordsen avslutning istället eftersom jag kommer åka Bysprinten i Mosjøen till helgen.

 

En reaktion på ”Lite nyheter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *