Lite bilder från Sundsvall

Då var lägerlivet slut för den här gången. Det blev 20 timmar träning under lägrets 5 dagar och dessutom fick vi testa att åka helikopter.

DSC_0299IMG_3309Det var mycket stakning under lägret vilket inte mina armbågar riktigt var förberedda på. Så det blev till att fuska och använda benen under stakpassen på slutet för att inte dra på mig någon skada.

DSC_0291 DSC_0297

Helikopterturen var en uppskattad överraskning. Det var första gången för mig och det var riktigt kul. Så om jag haft några miljoner liggandes som jag inte visste vad jag skulle göra av hade nog ett flygcertifikat och en helikopter kunnat vara något. Det känns ju som en bra kombination mellan leksak och transportmedel.

En reaktion på ”Lite bilder från Sundsvall”

  1. Grattis till platsen i utv. laget! Såg det just på tv när de presenterade nästa säsongs landslag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *