Halvtid i lägermånaden augusti

Halva augusti har passerat och därmed också  två av den här månadens tre träningsläger. Det första lägret var med U-laget i Vålådalen där det blev en del fina löpturer i fjällterrängen blandat med rullskidåkning på rullskidbanan som byggdes förra året. DSC_0396 DSC_0407 DSC_0411Det var första gången men förmodligen inte sista gången som jag var i Vålådalen då möjligheterna till träning är riktigt fina.

Läger två var ett hemmaläger i Umeå med klubben där det blev 4 dagar med bra träning. Lägrets höjdpunkt var att tom på energi efter ett crosspass på 4,5 timme med löpning och rullskidor få trycka i sig två nygrillade hamburgare och sedan sätta sig i badtunnan. Denna höjdpunkt utspelade sig under lördagseftermiddagen i Sillviken där vi sedan åt middag med ledare och vallare och planerade inför säsongen. DSC_0416

Dock blev det en lite bitter eftersmak på lägret då jag fick lite känning av det löparknä som jag hade problem med för några år sedan. Så nu blir det mycket stretch och foamroller den här veckan för att få ordning på det inför nästa läger som börjar om en vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *