Första lägret

Jag är på plats i Sundsvall för det första lägret med U-laget. Vi samlades igår till middagen och drog igång träningen idag. Förmiddagspasset var 3 timmar stakning på fina vägar söder om stan, bland annat förbi Lucksta som ju var min förra klubbadress. Det var en stund sedan jag körde ett så långt stakpass så mot slutet började det kännas lite i armbågar och det blev någon blåsa i händerna.

På eftermiddagen blev det lite fotografering innan vi drog ut och sprang 2 timmar. Under båda passen så bildades två grupper av killarna och kanske inte helt oväntat så var det vi som är sprintåkare som var i den gruppen som höll ett lite lägre tempo. Förra veckan blev det lite lugnare träning vilket jag tror var bra för idag har kroppen känts riktigt bra, hoppas den känslan håller i sig resten av lägret.

DSC_0287[1]Det blev en lugn helg hemma i Umeå och i fredags passade vi på att spela lite snooker. Det större bordet ökar helt klart svårigheten några nivåer från vanlig biljard. Så det kan nog bli några gånger till, för det var kul och det bör ju vara som med mycket annat att det blir roligare när man kommer upp på en hyfsad nivå.

DSC_0289[1]Vi fick lite nya kläder och rullskidor här på lägret så nu ska man förhoppningsvis se representabel ut.

 

5 reaktioner på ”Första lägret”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *